Štasni d.o.o. PJ Virovitica Novosti

Tražite li automobil iz snova? Onda ste kod nas na pravom mjestu. Osigurajte si novo vozilo koje je odmah dostupno ili konfigurirajte svoj željeni model prema svojim željama.

  1. Novosti
  2. Novi Touareg
22.04.2019
NOVOSTI VOLKSWAGENA

Novi Touareg

Volkswagen je uveo svoju novu perjanicu na hrvatsko tržište:Touareg treće generacije.

Touareg

Ovo svestrano vozilo koje je opremljeno sustavom povezivosti novoga vijeka i revolucionarnom fuzijom sustava potpore, komfornih sustava, sustava svjetala i infotainment sustava pokazuje put u budućnost. Dizajn se k tomu odlikuje posebnom dinamikom. S progresivno koncipiranim Touaregom Volkswagen nudi model čiji „Innovision Cockpit“ već danas nudi nacrt za digitalnu unutrašnjost budućnosti. Umreženje sustava potpore istovremeno omogućuje novu razinu sigurnosti i udobnosti – zahtjevne situacije poput prolaska uskim dionicama zbog radova na autocesti po želji će se ublažiti pomoću automatiziranih funkcija vožnje. Novi sustavi voznog postroja poput dinamične stabilizacije njihanja s elektromehanički namjestivim stabilizatorima i aktivnog upravljanja svim kotačima istovremeno će se pobrinuti za agilnost koja postavlja mjerila u segmentu Touarega. Kao jedan od tehnički i vizualno najprogresivnijih SUV modela svojega vremena novi Volkswagen tako ima potencijal da oduševi vozače svih modela viših klasa koji su skloni tehnologiji i dizajnu te da dopre do novih ciljnih skupina.

Čovjek u središtu pažnje.

 Preko sustava „Innovision Cockpit“ vozač također prilagođava sustave potpore, sustave dinamike vožnje i komforne sustave svom potpuno osobnom ukusu; vozač tako personalizira „svoj“ Touareg. Pritom se otvara

svijet u kojem se vozač i putnici više ne prilagođavaju vozilu, već se vozilo prilagođava njima. Volkswagen je organiziran poput smartphonea i tako prilagođen osobnim potrebama. To omogućuje nova maksimalna razina umreženih sustava i programa kojima se upravlja preko digitalnih površina i višenamjenskog kola upravljača.

Novi Touareg službeno u Hrvatskoj s početnom cijenom od 529.900 kn.

 

Prijava Na newsletter

Sa našim newsletterom redovito ćete primati informacije o nama ka i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Upisani podaci ne vrijede. Molimo pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema kod prijave na newsletter. Molimo pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Mnogo hvala

Upravo ste se prijavili na naš newsletter

Uskoro ćete od nas primiti e-mail sa poveznicom potvrde. Molimo potvrdite prijavu otvaranjem poveznice.