NOVOSTI VOLKSWAGENA
22.04.2019

Novi Touareg

Volkswagen je uveo svoju novu perjanicu na hrvatsko tržište:Touareg treće generacije.
Touareg

Ovo svestrano vozilo koje je opremljeno sustavom povezivosti novoga vijeka i revolucionarnom fuzijom sustava potpore, komfornih sustava, sustava svjetala i infotainment sustava pokazuje put u budućnost. Dizajn se k tomu odlikuje posebnom dinamikom. S progresivno koncipiranim Touaregom Volkswagen nudi model čiji „Innovision Cockpit“ već danas nudi nacrt za digitalnu unutrašnjost budućnosti. Umreženje sustava potpore istovremeno omogućuje novu razinu sigurnosti i udobnosti – zahtjevne situacije poput prolaska uskim dionicama zbog radova na autocesti po želji će se ublažiti pomoću automatiziranih funkcija vožnje. Novi sustavi voznog postroja poput dinamične stabilizacije njihanja s elektromehanički namjestivim stabilizatorima i aktivnog upravljanja svim kotačima istovremeno će se pobrinuti za agilnost koja postavlja mjerila u segmentu Touarega. Kao jedan od tehnički i vizualno najprogresivnijih SUV modela svojega vremena novi Volkswagen tako ima potencijal da oduševi vozače svih modela viših klasa koji su skloni tehnologiji i dizajnu te da dopre do novih ciljnih skupina.

Čovjek u središtu pažnje.

 Preko sustava „Innovision Cockpit“ vozač također prilagođava sustave potpore, sustave dinamike vožnje i komforne sustave svom potpuno osobnom ukusu; vozač tako personalizira „svoj“ Touareg. Pritom se otvara

svijet u kojem se vozač i putnici više ne prilagođavaju vozilu, već se vozilo prilagođava njima. Volkswagen je organiziran poput smartphonea i tako prilagođen osobnim potrebama. To omogućuje nova maksimalna razina umreženih sustava i programa kojima se upravlja preko digitalnih površina i višenamjenskog kola upravljača.

Novi Touareg službeno u Hrvatskoj s početnom cijenom od 529.900 kn.