Štasni d.o.o. PJ Virovitica Novosti

Tražite li automobil iz snova? Onda ste kod nas na pravom mjestu. Osigurajte si novo vozilo koje je odmah dostupno ili konfigurirajte svoj željeni model prema svojim željama.

  1. Novosti
  2. Novi Polo
06.02.2022
NOVOSTI VOLKSWAGENA

Novi Polo

Individualan nastup tipičan za Polo. Svojom kompaktnom veličinom i novim značajkama dizajna Polo će vam pokazati svoj karakter već na prvi pogled. Osobito je upadljiv novooblikovani prednji dio vozila s opcijskom LED svjetlosnom trakom između glavnih svjetala u kombinaciji s IQ.LIGHT - matrix LED glavnim svjetlima.

Novi Polo


Ako pomnije pogledamo, vidjet ćemo da nije samo izbor boja individualan. Svaka se od četiriju linija opreme Polo, Life, Style i R-Line odlikuje vlastitim karakteristikama. Primjerice kromiranim dekorima i drugim opcijskim značajkama kao što su krov s usklađenim bojama ili svjetla za maglu.

Svojom kompaktnom veličinom i novim značajkama dizajna Polo će vam pokazati svoj karakter već na prvi pogled. Osobito je upadljiv novooblikovani prednji dio vozila s opcijskom LED svjetlosnom trakom između glavnih svjetala u kombinaciji s IQ.LIGHT - matrix LED glavnim svjetlima. Ako pomnije pogledamo, vidjet ćemo da nije samo izbor boja individualan. Svaka se od četiriju linija opreme Polo, Life, Style i R-Line odlikuje vlastitim karakteristikama. Primjerice kromiranim dekorima i drugim opcijskim značajkama kao što su krov s usklađenim bojama ili svjetla za maglu.

Izvana oduševljenje, iznutra još veće iznenađenje. Novi Polo već u sklopu serijske opreme oduševljava brojnim značajkama opreme kao što su pregledni Digital Cockpit, osvježavajući klima-uređaj te radiouređaj "Composition" s digitalnim radioprijmom DAB+ i sučeljem za telefon. Želite li još više, primjerice individualno namjestiv Digital Cockpit Pro, klima-uređaj "Climatronic" s intuitivnom regulacijom preko dodirnih površina ili ambijentalno osvjetljenje? Nema problema, oni su ovisno o liniji opreme dostupni serijski ili opcijski. Slobodno pretražite naše linije opreme Polo, Polo Life, Polo Style i Polo R-Line.

Novi Polo serijski dolazi s potporom zadržavanja vozila na voznom traku "Lane Assist". Također, dio opreme je i potpora kočenja u nuždi "Front Assist" koja prepoznaje pješake i vozila te u slučaju nužde automatski koči kako bi smanjila težinu sudara ili u idealnom slučaju spriječila sudar.¹² Opcijski se novi Polo može opremiti dodatnim sustavima potpora, primjerice potporom za vožnju "IQ.DRIVE Travel Assist" koja skoro autonomno upravlja vozilom.

Prijava Na newsletter

Sa našim newsletterom redovito ćete primati informacije o nama ka i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Upisani podaci ne vrijede. Molimo pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema kod prijave na newsletter. Molimo pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Mnogo hvala

Upravo ste se prijavili na naš newsletter

Uskoro ćete od nas primiti e-mail sa poveznicom potvrde. Molimo potvrdite prijavu otvaranjem poveznice.