NOVOSTI VOLKSWAGENA
06.02.2022

Novi Polo

Individualan nastup tipičan za Polo. Svojom kompaktnom veličinom i novim značajkama dizajna Polo će vam pokazati svoj karakter već na prvi pogled. Osobito je upadljiv novooblikovani prednji dio vozila s opcijskom LED svjetlosnom trakom između glavnih svjetala u kombinaciji s IQ.LIGHT - matrix LED glavnim svjetlima.
Novi Polo


Ako pomnije pogledamo, vidjet ćemo da nije samo izbor boja individualan. Svaka se od četiriju linija opreme Polo, Life, Style i R-Line odlikuje vlastitim karakteristikama. Primjerice kromiranim dekorima i drugim opcijskim značajkama kao što su krov s usklađenim bojama ili svjetla za maglu.

Svojom kompaktnom veličinom i novim značajkama dizajna Polo će vam pokazati svoj karakter već na prvi pogled. Osobito je upadljiv novooblikovani prednji dio vozila s opcijskom LED svjetlosnom trakom između glavnih svjetala u kombinaciji s IQ.LIGHT - matrix LED glavnim svjetlima. Ako pomnije pogledamo, vidjet ćemo da nije samo izbor boja individualan. Svaka se od četiriju linija opreme Polo, Life, Style i R-Line odlikuje vlastitim karakteristikama. Primjerice kromiranim dekorima i drugim opcijskim značajkama kao što su krov s usklađenim bojama ili svjetla za maglu.

Izvana oduševljenje, iznutra još veće iznenađenje. Novi Polo već u sklopu serijske opreme oduševljava brojnim značajkama opreme kao što su pregledni Digital Cockpit, osvježavajući klima-uređaj te radiouređaj "Composition" s digitalnim radioprijmom DAB+ i sučeljem za telefon. Želite li još više, primjerice individualno namjestiv Digital Cockpit Pro, klima-uređaj "Climatronic" s intuitivnom regulacijom preko dodirnih površina ili ambijentalno osvjetljenje? Nema problema, oni su ovisno o liniji opreme dostupni serijski ili opcijski. Slobodno pretražite naše linije opreme Polo, Polo Life, Polo Style i Polo R-Line.

Novi Polo serijski dolazi s potporom zadržavanja vozila na voznom traku "Lane Assist". Također, dio opreme je i potpora kočenja u nuždi "Front Assist" koja prepoznaje pješake i vozila te u slučaju nužde automatski koči kako bi smanjila težinu sudara ili u idealnom slučaju spriječila sudar.¹² Opcijski se novi Polo može opremiti dodatnim sustavima potpora, primjerice potporom za vožnju "IQ.DRIVE Travel Assist" koja skoro autonomno upravlja vozilom.