Štasni d.o.o. PJ Virovitica Novosti

Tražite li automobil iz snova? Onda ste kod nas na pravom mjestu. Osigurajte si novo vozilo koje je odmah dostupno ili konfigurirajte svoj željeni model prema svojim željama.

  1. Novosti
  2. Novi T-Cross
24.04.2019
NOVOSTI VOLKSWAGENA

Novi T-Cross

Nakon svjetske premijere u Amsterdamu, Šangaju i Sao Paulu novi T-Cross službeno je stigao i u Hrvatsku.

T-Cross

Svestrani T-Cross upotpunjuje program SUV vozila marke Volkswagen. S dužinom od 4,11 metara i visinom od 1,58 metara T-Cross je urbani crossover koji u svojoj klasi postavlja mjerila na različite načine. Čak će i osnovna verzija ispuniti gotovo svaku želju u pogledu upotrebljivosti, sigurnosti i povezivosti. K tomu je dostupno mnoštvo mogućnosti kombiniranja i oblikovanja koje omogućuju dodatnu individualizaciju.

Pravi frajer za prave frajere.

Novi T-Cross – kompaktan, ali nikako malen. Više prostora za noge putnika ili više mjesta u prtljažniku – svaka se aktivnost može jednostavno realizirati zahvaljujući stražnjoj klupi koja se može pomaknuti za 14 centimetara. Tako se primjerice volumen utovara može povećati s 385 na 455 litara, a s potpuno preklopljenim naslonom stražnjeg sjedala on će porasti čak na 1281 litru. Novi je T-Cross s mnoštvom opreme čak i u svojoj osnovnoj varijanti sve samo ne običan. Osigurava visoku razinu kvalitete: brojne karakteristike opreme poput serijskog radiouređaja „Composition Colour“ i potpore zadržavanja vozila na voznom traku pridonose vašoj udobnosti i sigurnosti.

Novi T-Cross službeno u Hrvatskoj s početnom cijenom već od 128.868 kuna.

 

Prijava Na newsletter

Sa našim newsletterom redovito ćete primati informacije o nama ka i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Upisani podaci ne vrijede. Molimo pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema kod prijave na newsletter. Molimo pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Mnogo hvala

Upravo ste se prijavili na naš newsletter

Uskoro ćete od nas primiti e-mail sa poveznicom potvrde. Molimo potvrdite prijavu otvaranjem poveznice.