Štasni d.o.o. PJ Virovitica Novosti

Tražite li automobil iz snova? Onda ste kod nas na pravom mjestu. Osigurajte si novo vozilo koje je odmah dostupno ili konfigurirajte svoj željeni model prema svojim željama.

  1. Novosti
  2. Novi Taigo
06.02.2022
NOVOSTI VOLKSWAGENA

Novi Taigo

Novi Taigo za sve koji sami stvaraju svoje trendove. Koji ne prihvaćaju nametnute promjene, već radije donose vlastite. Koji ne pokazuju samo stil već i karakter. I koji vide ono nesvakidašnje čak i u svakodnevici.

Taigo

Za sve koji vole sportski duh novi Taigo s linijom opreme R-Line nudi opremu visoke kvalitete koja se odlikuje dizajnerskim, komfornim i tehnološkim značajkama koje rezultiraju upečatljivim vanjskim dizajnom i unutrašnjošću.Taigo već na prvi pogled djeluje sportski i moderno. Jedna od značajki: stilski dotjerana LED svjetlosna traka koja se proteže cijelim prednjim dijelom vozila sve do Volkswagenovog logotipa i koja uspijeva stvoriti poveznicu s pripadajućim IQ.LIGHT LED matrix glavnim svjetlima s impresivnom svjetlosnom signaturom. Svjetla za maglu integrirana su bočno u široki branik.

Na cesti je presudan pregled nad onim što je važno. Kombinirani instrument Digital Cockpit prikazuje vam klasične sadržaje poput brzinomjera i brojača kilometara na zaslonu u boji visoke rezolucije veličine 20,32 cm u sklopu serijske opreme. Prikaz na zaslonu sustava Digital Cockpit Pro veličine 26,04 cm može se dizajnirati prema vašim individualnim željama. Tako možete, primjerice, odabrati vizualni prikaz svojih sustava potpora za vozača ili kombinaciju navigacijske karte i medijskih sadržaja - i to s atraktivnim grafikama i animacijama.Prijava Na newsletter

Sa našim newsletterom redovito ćete primati informacije o nama ka i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Upisani podaci ne vrijede. Molimo pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema kod prijave na newsletter. Molimo pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Mnogo hvala

Upravo ste se prijavili na naš newsletter

Uskoro ćete od nas primiti e-mail sa poveznicom potvrde. Molimo potvrdite prijavu otvaranjem poveznice.